13 листопада 2019 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 13 листопада 2019, о 18:03
 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про пестициди та агрохімікати» щодо ввезення пестицидів на митну територію України, поданий народними депутатами України Тарасовим О.С., Чайківським І.А., Кучером М.І. та іншими (реєстр. № 2289 від 18.10.2019), прийняти за основу та в цілому як Закон.

 

2. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо планування використання земель, поданий народними депутатами України Чорноморовим А.О., Нагаєвським А.С., Костюком Д.С. та іншими (реєстр. № 2280 від 17.10.2019), прийняти за основу.

 

3. Рекомендувати Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку внести на розгляд Верховної Ради України пропозицію про прийняття у першому читанні за основу проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» щодо лібералізації діяльності у сфері виробництва спирту етилового», поданого Президентом України Зеленським В.О. (реєстр. № 2300 від 23.10.2019).

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку