11 грудня 2019 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 11 грудня 2019, о 15:16
 


У засіданні Комітету взяли участь народні депутати України IX скликання - члени депутатських фракцій і груп та позафракційні, які подали пропозиції та поправки до проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення (реєстр. № 2178-10), а саме:  Бурміч А. П., Верещук І.А., Кабаченко В.В., Колтунович О.С., Плачкова Т.М., Пузійчук А.В., Савчук О. В., Скорик М.Л., Тимошенко Ю.В., Яцик Ю.Г.

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

 

1. Звернення Комітету до Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. щодо включення до Порядку денного другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення державного регулювання у сфері поводження із пестицидами і агрохімікатами» (реєстр. № 2548) підтримано.

 

2. Обговорення питання про порядок розгляду проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення, друге читання (реєстр. № 2178-10 від 10.10.2019), розпочато.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку