19 лютого 2020 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 19 лютого 2020, о 18:00
 

На засіданні було розпочато розгляд підготовленого до другого читання проекту Закону про національну інфраструктуру геопросторових даних (реєстр. № 2370 від 01.11.2019).

 

Також, за результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

 

Рекомендувати Верховній Раді України доопрацьований до другого читання з урахуванням пропозицій та поправок суб’єктів права законодавчої ініціативи проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення порядку передачі в оренду водних об’єктів у комплексі з земельними ділянками (реєстр. № 0853) прийняти у другому читанні та в цілому як Закон із техніко-юридичними правками.

 

Схвалити Рекомендації комітетських слухань  на тему: «Концепція державної підтримки сільгосптоваровиробників в рамках реалізації аграрних реформ» та направити їх до Голови Верховної Ради України і Кабінету Міністрів України.

 

Схвалити Рекомендації комітетських слухань на тему: «Розвиток зовнішньої торгівлі агропродовольчою продукцією в рамках Угоди про асоціацію з ЄС»  та направити їх до Голови Верховної Ради України, Офісу Президента України і Кабінету Міністрів України.

 

Затвердити розклад засідань Комітету з питань аграрної та земельної політики на березень 2020 року.

 

В різному:

Порушити клопотання перед керівництвом Верховної Ради України щодо відзначення роботи працівників секретаріату Комітету.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку