11 березня 2020 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 11 березня 2020, о 14:00
 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

1. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про національну інфраструктуру геопросторових даних (реєстр. № 2370) прийняти у другому читанні та в цілому як Закон з подальшим техніко-юридичним доопрацюванням.

 

2. Розгляд проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання розвитку виноградарства в Україні, поданий народними депутатами України Івченком В.Є., Мейдичем О.Л., Крульком І.І. та іншими (реєстр. № 2064), перенесено.

 

3. Рекомендувати Верховній Раді України включити до Порядку денного третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання проекти Законів «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо приватизації земель державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ та організацій, поданий народним депутатом України Міньком С.А. (реєстр. № 3012 від 05.02.2020) та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення права працівників державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ, організацій на одержання земельної частки (паю)», поданий народними депутатами України Сольським М.Т., Литвиненком С.А., Чернявським С.М. та іншими (реєстр. № 3012-1 від 20.02.2020).

 

4.Розгляд проекту Закону про державний екологічний контроль, поданий народними депутатами України Маріковським О.В., Бондаренком О.В. Клочком А.А. та іншими (реєстр. № 3091 від 19.02.2020), перенесено.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку