КОМІТЕТ З ПИТАНЬ АГРАРНОЇ ТА ЗЕМЕЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

 

                                                                           

  

 

Протокол 87

11 квітня 2022 року

 

у режимі відеоконференції, 16 год. 00 хв.

                       

Головував: Перший заступник Голови Комітету Мейдич О.Л.

Присутні народні депутати України члени Комітету: Богданець А.В., Бунін С.В., Гайду О.В., Герасимов А.В., Грищенко Т.М., Гузенко М.В., Костюк Д.С., Кучер М.І., Кириченко М.О., Лабазюк С.П., Литвиненко С.А., Нагаєвський А.С., Нікітіна М.В., Петьовка В.В., Салійчук О.В., Соломчук Д.В., Тимофійчук В.Я., Халімон П.В., Чернявський С.М., Чорноморов А.О., Чайківський І.А., Шол М.В.,    Юрчишин П.В.

Всього присутніх: 24

Відсутні народні депутати України – члени Комітету: Івченко В.Є., Рудик С.Я., Столар В.М., Тарасов О.С., Христенко Ф.В.

 

Присутні від секретаріату Комітету: керівник секретаріату Старинець О.Г., заступник керівника секретаріату Рудень О.В., головні консультанти: Гаркавенко Ю.М., Коляда О.М., Жидков О.Є., старший консультант Кантур С.В.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо безперебійного виробництва та постачання сільськогосподарської продукції під час воєнного стану, поданий народними депутатами України Юрчишиним П.В., Чайківським І.А., Мейдичем О.Л., Чернявським С.М. (реєстр. № 7264 від 08.04.2022).

2. Різне

 

СЛУХАЛИ:

Про порядок денний засідання Комітету.

ВИСТУПИВ: Головуючий на засіданні Перший заступник Голови Комітету Мейдич О.Л., який запропонував народним депутатам України – членам Комітету проголосувати за прийняття порядку денного засідання Комітету.

ВИРІШИЛИ: затвердити порядок денний засідання Комітету. ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 24; «проти» - 0; «утрим.» - 0

Рішення прийнято одноголосно.

 

1.СЛУХАЛИ: Інформацію про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо безперебійного виробництва та постачання сільськогосподарської продукції під час воєнного стану, поданий народними депутатами України Юрчишиним П.В., Чайківським І.А., Мейдичем О.Л., Чернявським С.М. (реєстр. № 7264 від 08.04.2022).

ВИСТУПИВ: народний депутат України Юрчишин П.В., який доповів по суті даного питання.

В обговоренні взяли участь: секретар Комітету Чайківський І.А., голова підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Чорноморов А.О., голова підкомітету з питань ціноутворення та розвитку зовнішньоекономічної діяльності в агропромисловому комплексі Богданець А.В., народні депутати України – члени Комітету Герасимов А.В., Лабазюк С.П., Соломчук Д.В., заступника голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Шевченко О.П., експерт Лапа В.І.

ВИРІШИЛИ:

1. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо безперебійного виробництва та постачання сільськогосподарської продукції під час воєнного стану» (реєстр. № 7264 від 08.04.2022) включити до порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та за наслідками розгляду законопроекту в першому читанні, відповідно до пункту 1 частини першої статті 114 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», прийняти його за основу і в цілому як Закон з урахуванням пропозицій Комітету та з техніко-юридичними правками.

2. Співдоповідачем від Комітету на пленарному засіданні Верховної Ради України визначено Першого заступника Голови Комітету Мейдича О.Л.

ГОЛОСУВАЛИ: «за» - 24; «проти» - 0; «утрим.» - 0.

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку