19  травня  2015 року о 14:00

вул. Грушевського, 5,  конференц-зал

 

ПорядОк деннИЙ

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

1. Про проект Закону України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо забезпечення ефективного використання полезахисних лісових смуг та інших захисних насаджень», внесений народними депутатами  України  Гордєєвим А.А., Хланєм С.В., Співаковським О.В.

(реєстр. № 2605 від 08.04.2015 р.)

 

Доповідає: Хлань С.В.народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

2. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо добросусідства та вартості плати за оформлення документів на земельні ділянки для населення, внесений народним депутатом  України  Гудзенком В.І.

(реєстр. № 2232 від 25.02.2015 р.)

 

Доповідає: Гудзенко В.І.народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про оцінку земель" (щодо доповнення переліку суб'єктів оціночної діяльності, які не можуть проводити експертну оцінку, внесений народним депутатом України Ліньком Д.В.

(реєстр. № 2113 від 12.02.2015 р.)

 

Доповідає: Лінько Д.В. – народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

4. Про проект Закону України «Про внесення змін до Земельного кодексу України (щодо спрощення процедури продажу земельних ділянок комунальної власності або прав на них на конкурентних засадах, а також щодо підстав та механізму відшкодування збитків власникам землі, внесений народним депутатом України  Насаликом І.С.

(реєстр. № 1482 від 16.12.2014р.)

 

Доповідає: Насалик І.С. народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

5. Про проект Закону України «Про внесення змін до Перехідних положень Земельного кодексу України (щодо зміни цільового призначення земельних ділянок в окремих випадках, внесений народними депутатами України Осуховським О.І., Рудиком С.Я., Іллєнком АЮ., Левченком Ю.В., Головком М.Й., Марченком О.О., Бубликом Ю.В.

(реєстр. № 1463 від 12.12.2014 р.)

 

Доповідає: Головко М.Й. народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

6. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державного регулювання закупівельної ціни на молоко та підтримки села», внесений народними  депутатами   України Євлаховим А.С.,    Юринцем О.В.,   Демчаком Р.Є.,  Дмитренком О.М.,  Кулічем В.П., Атрошенком В.А.

(реєстр. № 2089 від 10.02.2015 р.)

 

Доповідає: Дмитренко О.М. народний депутат України

Співдоповідь: Юрчишин П.В. – голова підкомітету

 

7. Про проект Закону України «Про внесення доповнень до деяких законодавчих актів України (щодо державного регулювання закупівельної ціни на молоко)», внесений народним депутатом України  Головком М.Й.

(реєстр. № 2089-1 від 24.02.2015р.)

 

Доповідає: Головко М.Й. народний депутат України

Співдоповідь: Юрчишин П.В. – голова підкомітету

 

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку