ПорядОк деннИЙ

засідання Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин

                              

22  грудня  2015 року о 14:00  год.

вул.  Садова,3а,  к.330

                                                                                                                                             

Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо ефективного використання земель сільськогосподарського призначення)», внесений народним депутатом України Мураєвим Є.В., (реєстр. № 3297 від 09.10.2015р.)

Доповідає: Мураєв Є.В. – народний депутат України

Співдоповідає: Корнацький А.О. – голова підкомітету

             

Про проект Закону України «Про захист прав власників земельних паїв», внесений народними депутатами України Ляшком О.В., Купрієнком О.В.,  (реєстр. № 3345 від 19.10.2015 р.)

Доповідає: Купрієнко О.В. –  народний депутат України

Співдоповідає: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до Розділу ІI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності" щодо розмежування земель на територіях об'єднаних територіальних громад», внесений народними депутатами України Федоруком М.Т., Бойко О.П., (реєстр. № 3510 від 24.11.2015 р.)

Доповідає: Федорук М.Т.  – народний депутат України

 Співдоповідає: Корнацький А.О.голова підкомітету

         

Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної     власності на територіях об'єднаних територіальних громад та врегулювання інших земельних відносин», внесений народним депутатом України Амельченком В.В., (реєстр. № 3510-1 від 08.12.

Доповідає:   Амельченко В.В. – народний депутат України

 Співдоповідає: Корнацький А.О. – голова підкомітету 2014)

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедури землевідведення для будівництва об'єктів з виробництва теплової та/або електричної енергії з використанням     відновлюваних джерел енергії та/або біологічних видів палива», внесений народними депутатами України Домбровським О.Г., Лівіком О.П., Єфімовим М.П.,  (реєстр. № 2529а від 26.08.2015)

Доповідає:Домбровський О.Г.– народний депутат України

Співдоповідає: Корнацький А.О. – голова підкомітету 

 

 Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо технічних умов приєднання до інженерних мереж на земельних ділянках під забудову, що виставляються для продажу на аукціонах», поданий  народним депутатом України Зубиком В.В., (реєстр. № 3209 від 02.10.2015)        

  Доповідає: Зубик В.В.- народний депутат України

  Співдоповідає: Корнацький А.О. – голова підкомітету 

       

   Комітет не головний                                                                                                  

Про проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо звільнення від сплати земельного податку воєнізованих підрозділів)», внесений народними депутатами України Пашинським С.В.,  Вінником І.Ю., Кривенком В.В., (реєстр. № 2230 від 24.02.2015)      

Доповідає: Вінник І.Ю.- народний депутат України

Співдоповідає: Козаченко Л.П. - голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо можливості здешевлення харчових продуктів)», внесений народними депутатами України Шипком А.Ф., Кіссе А.І., Біловолом О.М. та ін., (реєстр. № 2038 від 05.02.2015)         

Доповідає: Шипко А.Ф. - народний депутат України

Співдоповідає: Козаченко Л.П. - голова підкомітету        

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції)», внесений народним депутатом України Козаком Т.Р., (реєстр. № 2351а від 14.07.2015)

Доповідає: Козак Т.Р. - народний депутат України

Співдоповідає: Козаченко Л.П. - голова підкомітету        

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (про тимчасове призупинення застосування коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки земель)», внесений народним депутатом України Мельником     С.І., (реєстр. № 2171а від 26.06.2015)

Доповідає: Мельник С.І. - народний депутат України

Співдоповідає: Козаченко Л.П. - голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо збереження об'єктів культурної спадщини», внесений народними депутатами України Андрієвським Д.Й., Сташуком В.Ф., Демчаком Р.Є., (реєстр. № 2225а від 02.07.2015)

Доповідає:  Андрієвський А.Й. - народний депутат України

Співдоповідає:Вітко А.Л. - голова підкомітету       

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку