ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

 

1. Продовження розгляду проекту Закону про національну інфраструктуру геопросторових даних, друге читання (реєстр. № 2370 від 01.11.2019).

Доповідає: Нагаєвський Артем Сергійович  – голова підкомітету

 

2. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання розвитку виноградарства в Україні, поданий народними депутатами України Івченком В.Є., Мейдичем О.Л., Крульком І.І. та іншими (реєстр. № 2064 від 05.09.2019).

Доповідає: Івченко Вадим Євгенійович– народний депутат України

 

3. Про включення до Порядку денного третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання проектів Законів «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо приватизації земель державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ та організацій, поданий народним депутатом України Міньком С.А. (реєстр. № 3012 від 05.02.2020) та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення права працівників державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ, організацій на одержання земельної частки (паю)», поданий народними депутатами України Сольським М.Т., Литвиненком С.А., Чернявським С.М. та іншими (реєстр. № 3012-1 від 20.02.2020).

Доповідає: Нагаєвський Артем Сергійович  – голова підкомітету

 

4.  Про проект Закону про державний екологічний контроль, поданий народними депутатами України   Маріковським О.В., Бондаренком О.В. Клочком А.А. та іншими (реєстр. № 3091 від 19.02.2020).

Доповідає: Маріковський Олександр Валерійович – народний депутат України

 

5.  Різне

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку