ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

 

1. Про включення до порядку денного третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про державну підтримку сільського господарства України" та інших законів Україні щодо функціонування Державного аграрного реєстру та удосконалення державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції, поданого народними депутатами України Чернявським С.М., Чорноморовим А.О., Нікітіною М.С. та іншими (реєстр. № 3295 від 30.03.2020)

Доповідає: Чорноморов Артем Олегович – голова підкомітету

 

2. Про проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо планування використання земель, друге читання

(реєстр. № 2280 від 17.10.2019)

Доповідає: Нагаєвський Артем Сергійович  – голова підкомітету

 

3. Про проект Закону про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві, поданий народними депутатами України Чорноморовим А.О., Салійчуком О.В., Нагаєвським А.С. та іншими (реєстр. № 3205 від 12.03.2020)

Про проект Закону про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві, поданий народними депутатами України Цабалєм В.В., Клименко Ю.Л. Васильченко Г.І. та іншими (реєстр. № 3205-1 від 13.03.2020)

Доповідає: Чорноморов Артем Олегович – голова підкомітету

 

4. Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку