ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

 

1. Продовження розгляду проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) через електронні аукціони, друге читання (реєстр. № 2195 від 01.10.2019)

 

2. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо єдиної правової долі земельної ділянки та розміщеного на ній об'єкта нерухомості), друге читання (реєстр. № 0850 від 29.08.2019)

 

3. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів, що імітують молоко та молочні продукти, поданий народними депутатами України Тарасовим О.С., Юрчишиним П.В., Грищенко Т.М. (реєстр. № 3516 від 20.05.2020)

 

4. Питання щодо можливості подолання наслідків посухи за рахунок резервного фонду Державного бюджету та програм підтримки виробників сільськогосподарської продукції

 

5. Презентація основних положень проекту Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо скасування інституту права постійного користування земельними ділянками

 

6. Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку