ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

 

1. Напрямки державної підтримки сільгосптоваровиробників у 2021 році (на виконання положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування Державного аграрного реєстру та удосконалення державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції» від 5 листопада 2020 року № 985-IX)

 

2. Інформація щодо зростання імпорту молочних продуктів в Україну

 

3. Обговорення основних положень проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення права працівників державних сільськогосподарських підприємств, установ, організацій на одержання земельної частки (паю), друге читання (реєстр. № 3012-2 від 29.05.2020)

 

4. Презентація основних положень проекту Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо скасування інституту права постійного користування земельними ділянками

 

5. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про землеустрій» щодо уніфікації деяких видів документації із землеустрою, поданий Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 4515 від 18.12.2020)

 

6. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Гарантійного фонду виконання зобов'язань за складськими документами на зерно, поданий Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 4592 від 14.01.2021)

 

7. Про затвердження розкладу засідань Комітету з питань аграрної та земельної політики на березень 2021 року

 

8. Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку