ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

 

1. Про затвердження Звіту про роботу Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики за період роботи сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

2. Про затвердження Плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики на період роботи восьмої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

3. Про затвердження пропозицій до проекту порядку денного восьмої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

4. Інформація Кабінету Міністрів України щодо деяких напрямків  роботи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

5. Про проект Закону про внесення змін до законів України «Про охорону прав на сорти рослин» та «Про насіння і садивний матеріал», друге читання (реєстр. № 3680-д від 16.07.2021).

6. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності використання земель фізичними особами та суб'єктами державного сектору економіки, поданий Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 7588 від 25.07.2022) та про проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законів України щодо підвищення ефективності використання державних земель сільськогосподарського призначення, поданий народними депутатами України Гуньком А.Г., Чорноморовим А.О., Галушко М.Л. та іншими (реєстр. № 7588-1 від 10.08.2022).

7.Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку