ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

1. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння розвитку сфери вирощування енергетичних рослин, поданий народними депутатами України Шинкаренком І.А., Славицькою А.К., Ткаченком О.М. (реєстр. № 5227 від 12.03.2021)

2. Про схвалення Рекомендацій виїзних комітетських слухань на тему: «Забезпечення функціонування АПК у 2023 році та особливості проведення весняно-польових робіт в умовах воєнного стану» (Миколаївська обл.)

3. Інформація Державного агентства водних ресурсів України та Державного агентства меліорації та рибного господарства України щодо актуальних питань здійснення зрошення та осушення у 2023 році

4. Інформація Міністерства економіки України щодо виданих ліцензій на експорт сільськогосподарської продукції всіх видів у 2022 році та прогнози на 2023 рік

5. Інформація Держпродспоживслужби про вжиті заходи для своєчасного виконання Плану із створення та облаштування призначених прикордонних інспекційних постів, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2021 р. № 1574-р.

6. Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку