ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

1. Про створення робочої групи Комітету з питань аграрної та земельної політики щодо опрацювання положень проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності використання земель фізичними особами та суб'єктами державного сектору економіки (реєстр. № 7588) на повторне друге читання. Продовження розгляду.

2. Щодо ситуації стосовно експорту та транзиту вітчизняної сільськогосподарської продукції через території сусідніх держав. Продовження розгляду.

3. Про проект Закону про державне регулювання сфери захисту рослин, поданий народними депутатами України Нікітіною М.В., Торохтієм Б.Г., Стернійчуком В.О. та іншими (реєстр. № 8340 від 09.01.2023).

4. Щодо результатів діяльності Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру (стосовно реалізації державної політики у сфері національної інфраструктури геопросторових даних, земельних відносин, землеустрою, Державного земельного кадастру, державного контролю за використанням та охороною земель усіх категорій і форм власності тощо) та стратегічні напрямки розвитку Держгеокадастру на 2023 рік.

5. Презентація основних положень проекту Закону про виноград та продукти виноградарства, поданого Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 9139 від 22.03.2023.)

6. Різне

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку