ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

1. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо невідкладних заходів з попередження нецільового використання земель Каховського водосховища, поданий Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 10135 від 09.10.2023) та про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання земель, яке займало Каховське водосховище, поданий народними депутатами України Торохтієм Б.Г., Бондаренком О.С., Буніним С.В. та іншими (реєстр. № 10135-1 від 25.10.2023)

2. Про схвалення Рекомендацій виїзних комітетських слухань на тему: «Стан та перспективи розвитку вітчизняної галузі хмелярства» (29 вересня 2023 року, Житомирська область)

3. Про схвалення Рекомендацій комітетських слухань на тему: «Фінансова спроможність аграрних підприємств з окупованих та деокупованих територій, які працюють на підконтрольній Україні території: ключові проблеми» (18 жовтня 2023 року, м. Київ)

4. Про кадрове питання у секретаріаті Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

5. Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо ліцензування експорту української аграрної продукції до країн сусідів

6. Презентація концепції взаємодії ДАР з електронною системою публічних закупівель (з метою сприяння збуту аграрної продукції вітчизняними виробниками на внутрішньому ринку)

7. Інформація Міністерства аграрної політики та продовольства України щодо реалізації експериментального проекту з верифікації суб’єктів агропромислового комплексу в умовах воєнного стану (Постанова КМУ від 31.10.2023 № 1132)

8. Різне

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку