ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

1. Про проекти Законів:

- про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо невідкладних заходів з попередження нецільового використання земель Каховського водосховища, поданий Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 10135)

- про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання земель, яке займало Каховське водосховище, поданий народними депутатами України Торохтієм Б.Г., Бондаренком О.С., Буніним С.В. та іншими (реєстр. № 10135-1)

- про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для відновлення Каховського водосховища (доопрацьований Комітетом)

2. Обговорення основних положень проектів Законів:

- про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення реалізації права учасників бойових дій та сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України при відведенні їм земельних ділянок за рахунок земель державної і комунальної власності, поданого народними депутатами України Рудиком С.Я. та іншими (реєстр. № 10027 від 11.09.2023)

- про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення права учасників бойових дій та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на відведенні їм земельних ділянок за рахунок земель державної та комунальної власності, поданого народним депутатом України Морозом В.В. (реєстр. № 10027-1 від 20.09.2023)

3. Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку