Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин рекомендує Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні, реєстр. № 6540 від 06.06.2017, прийняти за основу з врахуванням висловлених зауважень

08 листопада 2017, 10:18

 

Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин на своєму засіданні 7 листопада 2017 року розглянув проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні, реєстр. № 6540 від 06.06.2017, поданий Кабінетом Міністрів України.

Законопроектом пропонуються зміни, які направлені на поліпшення інвестиційного клімату України за напрямами, обраними внаслідок комплексної оцінки відповідності законодавства України кращим світовим практикам, описаним Групою Світового банку у методології рейтингу Doing Business.

За результатами обговорення Комітет вирішив рекомендувати Верховній Раді України зазначений законопроект прийняти за основу з врахуванням висловлених зауважень.