Верховною Радою України повернуто на повторне перше читання проект Закону України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції»

14 листопада 2017, 12:18

 

14 листопада 2017 року Верховною Радою України розглянуто проект Закону України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції» (реєстр. № 5448 від 24.11.2016), поданий Кабінетом Міністрів України.

Метою законопроекту є удосконалення засад правового регулювання органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції.

Положеннями проекту Закону пропонується регламентувати вимоги до виробництва, маркування та обігу органічної продукції, встановити основні засади здійснення порядку сертифікації органічного виробництва, а також вимоги до органів сертифікації.

За результатами розгляду Верховною Радою України прийнято рішення законопроект реєстр. № 5448 направити до Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин для підготовки на повторне перше читання.