Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин рекомендує Верховній Раді України прийняти у повторному другому читанні та в цілому як Закон проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення порядку передачі в оренду водних об’єктів у комплексі з земельними ділянками (реєстр. № 3157)

05 лютого 2019, 17:26

 

На засіданні Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин 5 лютого 2019 року народні депутати України – члени Комітету розглянули доопрацьований до повторного другого читання проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення порядку передачі в оренду водних об’єктів у комплексі з земельними ділянками (реєстр. № 3157).

За результатами обговорення Комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти проект Закону (реєстр. № 3157) у повторному другому читанні та в цілому як Закон.

Прийняття Закону сприятиме організації ефективного сільськогосподарського виробництва та посилить захист прав вітчизняних сільгосптоваровиробників, які використовують у своєму виробництві зрошувальне землеробство.