8 жовтня 2019 року відбулась робоча зустріч Голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Миколи Сольського з представниками Посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні та двосторонніх проектів співпраці

08 жовтня 2019, 18:00

Сьогодні відбулась робоча зустріч Голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Миколи Сольського з представниками Посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні та двосторонніх проектів співпраці Германном Інтеманном, Фолькером Зассе, Андре Піллінгом.

Під час зустрічі сторони обмінялися думками з широкого кола актуальних питань двосторонніх відносин у галузі сільського господарства.

Окрему увагу учасники зустрічі приділили обговоренню важливих елементів німецько-українського діалогу. А саме таких, Німецько-українська аграрна комісія та двостороння програма співпраці між органами державної влади двох країн.

Також під час зустрічі були визначені головні вектори подальшого співробітництва в галузі сільського господарства, зокрема, в напрямках органічного землеробства, обміну інформацією, адаптації державних структур аграрного сектору (в рамках Німецько-українського агрополітичного діалогу), проведення аграрних виставок, реалізації наукових і технічних програм, підготовки кваліфікованих фахівців для роботи з новітніми технологіями в агропромисловому комплексі.