6 листопада 2019 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

06 листопада 2019, 15:49

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України доопрацьований до другого читання проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та деяких інших законодавчих актів щодо протидії рейдерству (реєстр. № 0858) прийняти у другому читанні та в цілому як Закон в редакції Комітету з подальшим техніко-юридичним доопрацюванням.

 

2. Рекомендувати Верховній Раді України доопрацьований до другого читання проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення порядку передачі в оренду водних об'єктів у комплексі з земельними ділянками (реєстр. № 0853) прийняти у другому читанні та в цілому як Закон.

 

3. Рішенням Комітету затверджено План роботи Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики на період роботи другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (вересень 2019 року – січень 2020 року).

 

4. Рішенням Комітету затверджено графік засідань Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики на листопад 2019 року.

 

5. Звернення Комітету до Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. щодо включення до Порядку денного другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання проекту Закону України «Про національну інфраструктуру геопросторових даних», реєстр. № 2370 від 01.11.2019 р., підтримано.