Верховна Рада України прийняла Закон України «Про внесення змін до Розділу X «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин»

04 червня 2020, 15:48

Сьогодні, 4 червня 2020 року, Верховна Рада України прийняла у другому читанні та в цілому як Закон проект Закону «Про внесення змін до Розділу X «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», реєстр. № 3398. Відповідне рішення підтримали 319 народних депутатів України.

 

Законом продовжено до 31 грудня 2020 року повноваження регіональних служб щодо здійснення державного ветеринарно-санітарного контролю і нагляду на кордоні, що дозволяє уникнути зупинення здійснення зазначеного контролю і нагляду при здійснені експортно-імпортних операцій, яке може мати місце внаслідок накладених в умовах карантину обмежень на проведення конкурсів на призначення державних службовців.

 

Відповідні зміни внесено до абзацу першого пункту 2 розділу X «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».