15 липня 2020 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

15 липня 2020, 16:46

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до прикінцевих положень Закону України «Про безпечність та гігієну кормів» з метою стабілізації ринку кормів, поданий народними депутатами України Сольським М.Т., Нагаєвським А.С., Нікітіною М.В. та іншими (реєстр. № 3672 від 17.06.2020), прийняти за основу та в цілому.

 

3. Затвердити пропозиції до проекту порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

4. Затвердити Звіт про роботу Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики за період роботи третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

5. Затвердити План роботи Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики на період роботи четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

Також на засіданні було продовжено обговорення основних положень проекту Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин (реєстр. № 2194 від 01.10.2019).

 

Інформацію Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України про фонд розвитку сільських територій та про проект Закону України про основи регулювання торговельної діяльності харчовими продуктами заслухано.