Вітаємо з Днем працівника лісу!

18 вересня 2020, 11:43

 

Щиро вітаю усіх, хто пов'язав свою долю із лісом, який є одним із головних надбань сучасного світу, з професійним святом – Днем працівника лісу!

День працівника лісу — не лише професійне свято, яке за традицією відзначаєтеся на початку золотої осені. Це, можна сказати, своєрідний іспит для усіх прогресивних українці у самооцінці ставлення до рідної природи і до лісу.

Ваша нелегка і відповідальна праця спрямована на охорону, збереження та раціональне використання одного з найбільших природних багатств – лісу, найціннішого сировинного джерела і потужного екологічного фактору.

Тож шановні працівники лісу! Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай цей день для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу.

Нехай природа буде вдячна за Ваші труди, за Вашу пильну увагу, за догляд і турботу про неї. Нехай дерева, своїми зеленими шапками прикрашають ліси, дарують дім для усіх лісових мешканців.

Святкуючи разом з Вами, бажаємо щоб це свято принесло у Ваші домівки щастя, добро і надію на краще майбутнє. Щиро зичимо, благополуччя, щоб реалізовувались Ваші кращі задуми і була щасливою доля. Всім святкового настрою, удачі і здоров'я. Мудрості і терпіння, злагоди і достатку, успіхів, творчої праці, віри у прекрасне майбутнє України.

 

З повагою

Голова Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики