27 січня 2021 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

27 січня 2021, 17:30

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

 

1. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про пестициди та агрохімікати» щодо ввезення пестицидів на митну територію України, друге читання (реєстр. № 2289), заслухано і обговорено. Прийняття рішення перенесено.

 

2. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо ідентифікації та реєстрації тварин, поданий народними депутатами України Юрчишиним П.В., Салійчуком О.В., Нікітіною М.В. (реєстр. № 4396 від 18.11.2020), прийняти за основу.

 

3. Інформацію про поточний стан та перспективи розвитку Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів на 2021-2023 рр. заслухано і обговорено.

 

4. Затвердити пропозиції до проекту порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

5. Затвердити Звіт про роботу Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики за період роботи четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

6. Затвердити План роботи Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики на період роботи п’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

7. Затвердити розклад засідань Комітету з питань аграрної та земельної політики на лютий 2021 року.