23 березня 2017 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин

Опубліковано 23 березня 2017, о 16:13
За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

1. Про Рекомендації парламентських слухань на тему: «Регулювання обігу земель сільськогосподарського призначення: пошук української моделі».

Схвалити Рекомендації парламентських слухань. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти проект Постанови Верховної Ради України «Про Рекомендації парламентських слухань на тему: «Регулювання обігу земель сільськогосподарського призначення: пошук української моделі» за основу і в цілому.

 

2. Про проект Закону України «Про внесення змін до Земельного та Лісового кодексів України щодо усунення корупційної складової у сфері охорони та збереження земель лісогосподарського призначення», доопрацьований, реєстр. № 3019 від 18.04.2015, поданий народним депутатом України  Мельничуком І.І.

Рекомендувати Верховній Раді України даний законопроект прийняти за основу.

 

3. Про проект Закону України «Про систему збирання та утилізації використання тари», реєстр. № 5614 від 28.12.2016, поданий народними депутатами України Луценко І.С., Тригубенком С.М., Іоновою М.М. та іншими.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект за основу.

 

4.   Про проект Закону України «Про внесення змін до  деяких законодавчих актів України щодо гарантій соціального захисту учасників бойових дій та осіб, прирівняних до них в частині забезпечення жилою площею та першочергового відведення земельних ділянок», реєстр. № 5125 від 15.09.2016, поданий народними депутатами України Рудиком С.Я., Березою Ю.М., Солярем В.М., Тимошенком Ю.В. та іншими.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект за основу.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку