5 лютого 2020 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 05 лютого 2020, о 17:16
 

5 лютого 2020 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики. За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення державного регулювання у сфері поводження із пестицидами і агрохімікатами, поданий народними депутатами України Халімоном П.В., Грищенко Т.М., Чернявським С.М. та іншими (реєстр. № 2548 від 06.12.2019), прийняти за основу.

 

2. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про приєднання України до Схеми сортової сертифікації насіння хрестоцвітих та інших олійних або прядивних культур та Схеми сортової сертифікації насіння цукрового та кормового буряка Організації економічного співробітництва та розвитку, поданий Президентом України (реєстр. № 0029 від 14.01.2020), прийняти за основу та в цілому як Закон. Рішення направити до Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, визначеного головним з опрацювання даного законопроекту.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку