24 квітня 2020 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 24 квітня 2020, о 12:28
 

Участь у засіданні Комітету у режимі відеоконференції взяв Висоцький Тарас Миколайович - заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України включити до порядку денного третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України» та інших законів Україні щодо функціонування Державного аграрного реєстру та удосконалення державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції, поданий народними депутатами України Чернявським С.М., Чорноморовим А.О., Нікітіною М.С. та іншими (реєстр. № 3295 від 30.03.2020).

 

2. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві, поданий народними депутатами України Чорноморовим А.О., Салійчуком О.В., Нагаєвським А.С. та іншими (реєстр. № 3205), прийняти за основу.

 

3. Розгляд підготовленого до другого читання проекту Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо планування використання земель (реєстр. № 2280) розпочато.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку