22 вересня 2021 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 22 вересня 2021, о 16:26
 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення: 

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти за основу проект Закону про Державний бюджет України на 2022 рік (реєстр. № 6000) з урахуванням висловлених пропозиції та змін.

Внести такі зміни до додатку 3-го та 4-го проекту Закону про Державний бюджет України на 2022 рік, збільшивши видатки загального фонду за бюджетними програмами Державного бюджету Міністерству аграрної політики та продовольства України.

Рішення Комітету з даного питання з додатками надіслати Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, Кабінету Міністрів України та Міністерству фінансів України.

 

2. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства України у сфері дитячого харчування у відповідність до вимог законодавства ЄС, реєстр. № 4554, прийняти у другому читанні та в цілому як Закон в редакції Комітету з подальшим техніко-юридичним доопрацюванням.

 

3. Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання розвитку виноградарства в Україні, реєстр. № 2064, прийняти у другому читанні та в цілому як Закон з урахуванням висловлених зауважень і пропозицій.

 

4. Затвердити рекомендації виїзних комітетських слухань на тему: «Актуальні питання законодавчого врегулювання функціонування меліоративних систем: практика та перспективи розвитку» (13-14 вересня 2021 року, Одеська та Миколаївська обл.).

 

5. Затвердити розклад засідань Комітету з питань аграрної та земельної політики на жовтень 2021 року.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку