20 травня 2022 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 20 травня 2022, о 12:58
 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

1. Підтримати порівняльну таблицю, підготовлену до другого читання проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення положень стосовно вчинення нотаріальних та реєстраційних дій в процесі набуття прав на земельні ділянки (реєстр. № 6199) з пропозиціями, внесеними від Комітету, та редакційними уточненнями її положень. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект в другому читанні та в цілому як Закон у редакції, запропонованій Комітетом, а також у разі його прийняття як Закону доручити Комітету разом з Головним юридичним управлінням Апарату Верховної Ради України здійснити редакційне та техніко-юридичне доопрацювання його тексту.

2. Внести зміни до рішення Комітету від 18 вересня 2019 року (протокол № 3) «Про обрання складу підкомітетів Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики»:

1) відкликати О. Гайду з посади голови підкомітету з питань інновацій та інфраструктури в сфері агропромислового комплексу у зв’язку з обранням його Головою Комітету з питань аграрної та земельної політики;

2) обрати народного депутата України – члена Комітету Гузенка М.В. головою підкомітету з питань інновацій та інфраструктури в сфері агропромислового комплексу Комітету з питань аграрної та земельної політики.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку