15 липня 2022 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 15 липня 2022, о 14:45
 

За результатами розгляду питань порядку денного:

1. Про проект Постанови Верховної Ради України про звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України щодо недопущення створення державного унітарного комерційного підприємства «Ліси України» та руйнування лісової галузі в Україні, поданий народними депутатами України Фрісом І.П., Матусевичем О.Б., Салійчуком О.В. та іншими (реєстр. № 7517 від 04.07.2022).

Розгляд розпочато.

2. Про презентацію до проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення системи управління об’єктами інженерної інфраструктури меліоративних систем державної власності.

Презентацію заслухано.

3. Різне.

Прийнято наступні рішення:

1) висловити недовіру заступнику Голови Держпродспоживслужби Лордкіпанідзе А.Ю.;

2) висловити недовіру Начальнику Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Лозинському Б.В.;

3) повторно звернутись до Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А. щодо визначення координації Держпродспоживслужби Кабінетом Міністрів України через Міністра аграрної політики та продовольства України.

Внести зміни до Плану роботи Комітету з питань аграрної та земельної політики на період роботи сьомої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання, а саме до Розділу V. «Конференції, семінари, «круглі столи», інші заходи, які будуть проводитися Комітетом або за його участю».

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку