18 серпня 2022 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 18 серпня 2022, о 15:05
 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

1. Підтримати порівняльну таблицю, підготовлену до другого читання до проекту Закону про матеріали і предмети, що контактують з харчовими продуктами (реєстр. № 4568) з пропозиціями, внесеними від Комітету, та редакційними уточненнями її положень. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект в другому читанні та в цілому як Закон у редакції, запропонованій Комітетом, з необхідним техніко юридичним доопрацюванням.

2. Рекомендувати Верховній Раді України включити проект Постанови Верховної Ради України про звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України щодо недопущення створення державного унітарного комерційного підприємства «Ліси України» та руйнування лісової галузі в Україні, поданий народними депутатами України Фрісом І.П., Матусевичем О.Б., Салійчуком О.В. та іншими (реєстр. № 7517), до порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та прийняти її в цілому.

3. Рекомендувати Комітету Верховної Ради України з питань бюджету рекомендувати Верховній Раді України прийняти за основу проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо створення державного фонду розвитку рибного господарства (реєстр. № 7641). Направити дане рішення до Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

Також на засіданні було заслухано пропозиції народних депутатів України – членів Комітету щодо можливих форм державної підтримки агропромислового комплексу в умовах воєнного стану.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку