30 вересня 2022 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 30 вересня 2022, о 14:32
 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

I.

1. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти за основу проект Закону про Державний бюджет України на 2023 рік (реєстр. № 8000) з урахуванням висловлених пропозиції та змін. Відповідні зміни внести у додаток № 3 та додаток № 4 проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2023 рік».

2. Рішення Комітету з даного питання з додатками надіслати до Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

II.

1. Підтримати порівняльну таблицю, підготовлену до другого читання до проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель, друге читання (реєстр. № 7636)  з пропозиціями, внесеними від Комітету, та редакційними уточненнями її положень.

2. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект в другому читанні та в цілому як Закон у редакції, запропонованій Комітетом, з необхідним техніко-юридичним доопрацюванням.

III.

1. Схвалити рекомендації комітетських слухань на тему: «Стан та перспективи розвитку аграрного сектору в Поліській зоні в умовах воєнного стану».

2. Направити їх Голові Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку