11 січня 2023 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 11 січня 2023, о 21:00

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення: 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення зміни цільового призначення земельних ділянок (реєстр. № 8178) відхилити.

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення зміни цільового призначення земельних ділянок (реєстр. № 8178-1) за наслідками розгляду законопроекту в першому читанні, відповідно до статті 114 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», прийняти за основу з його доопрацюванням відповідно до частини першої статті 116 Регламенту Верховної Ради України.

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо примусового вилучення, відчуження земельних ділянок, інших об'єктів нерухомого майна, що на них розміщені з мотивів суспільної необхідності для будівництва або реконструкції об'єктів критичної інфраструктури (реєстр. № 8225), за наслідками розгляду законопроекту в першому читанні, відповідно до статті 114 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», прийняти за основу з його доопрацюванням відповідно до частини першої статті 116 Регламенту Верховної Ради України.

Затверджені пропозиції Комітету до проект Закону про регулювання обігу рослин роду коноплі (Cannabis) в медичних, промислових цілях, науковій та науково-технічній діяльності для створення умов щодо розширення доступу пацієнтів до необхідного лікування онкологічних захворювань та посттравматичних стресових розладів, отриманих внаслідок війни (реєстр. № 7457) та направлені до Комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування.

Затверджені пропозиції Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики до порядку денного дев’ятої сесії Верховної Ради України IX скликання.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку