28 квітня 2023 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 28 квітня 2023, о 13:50
 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

I.

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розміщення Національного військового меморіального кладовища в місті Києві (реєстр. № 9240 від 26.04.2023), поданий народними депутатами України Пуртовою А.А., Дубновим А.В., Арахамією Д.Г. та іншими народними депутатами України, включити до порядку денного дев’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та за наслідками розгляду законопроекту в першому читанні прийняти його за основу і в цілому як Закон з урахуванням відповідних пропозицій Комітету та з необхідним техніко-юридичним доопрацюванням.

 

II.

1. Підтримати порівняльну таблицю, підготовлену до другого читання проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення правового регулювання вчинення нотаріальних та реєстраційних дій при набутті прав на земельні ділянки (реєстр. № 7532) з пропозиціями, внесеними від Комітету, та редакційними уточненнями її положень.

2. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у другому читанні та в цілому як Закон у редакції, запропонованій Комітетом, з необхідним техніко-юридичним доопрацюванням.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку