29 травня 2023 року відбулось продовження засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, яке було розпочато 28 квітня

Опубліковано 29 травня 2023, о 18:45
 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

I. Створити робочу групу з членів Комітету з питань аграрної та земельної політики щодо опрацювання положень проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності використання земель фізичними особами та суб'єктами державного сектору економіки, друге читання (реєстр. № 7588).

II. Звернутися до Голови Верховної Ради України щодо залучення членів Комітету з питань аграрної та земельної політики до міжпарламентської діяльності, зокрема, включення їх до складу офіційних делегацій з метою забезпечення безперебійного експорту української аграрної продукції у європейські країни.

Також на засіданні було розпочато заслуховування інформації щодо результатів діяльності Держгеокадастру (стосовно реалізації державної політики у сфері національної інфраструктури геопросторових даних, земельних відносин, землеустрою, Державного земельного кадастру, державного контролю за використанням та охороною земель усіх категорій і форм власності тощо) та стратегічні напрямки розвитку Держгеокадастру на 2023 рік.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку