26 червня 2023 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 26 червня 2023, о 15:11
 

За результатами розгляду питання порядку денного прийнято наступне рішення:

I.

1. Переглянути рішення Комітету від 06 жовтня 2022 року (протокол № 104) про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки сільського господарства та експорту агропродукції під час воєнного стану (реєстр. № 8025).

2. Підтримати висловлені пропозиції підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі щодо проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки сільського господарства та експорту агропродукції під час воєнного стану (реєстр. № 8025).

3. Внести до висновку Комітету та проекту постанови пропозиції, зазначені у рішенні підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі. Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду в першому читанні прийняти за основу проект Закону реєстр. № 8025 з урахуванням пропозицій Комітету, відображених у висновку Комітету та проекті постанови.

4. Доручити Комітету доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням поправок і пропозицій суб’єктів законодавчої ініціативи та необхідності внесення змін до інших структурних частин законопроекту, що не були предметом розгляду в першому читанні, відповідно до частини першої статті 116 Регламенту Верховної Ради України і внести його на розгляд Верховної Ради України в другому читанні.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку