29 червня 2023 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 29 червня 2023, о 16:04
 

За результатами розгляду питань порядку денного прийнято наступне рішення:

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про виноград та продукти виноградарства (реєстр. № 9139) за наслідками розгляду в першому читанні прийняти за основу з можливістю його доопрацювання відповідно до частини першої статті 116 Регламенту Верховної Ради України.

Також на засіданні:

заслухано та взято до відома інформацію щодо результатів діяльності Держгеокадастру (стосовно реалізації державної політики у сфері національної інфраструктури геопросторових даних, земельних відносин, землеустрою, Державного земельного кадастру, державного контролю за використанням та охороною земель усіх категорій і форм власності тощо) та стратегічні напрямки розвитку Держгеокадастру на 2023 рік;

заслухано презентацію основних положень проектів законів про хміль та хмелепродукти, поданий Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 9234), та про особливості вирощування (виробництва) та переробки рослин хмелю та інших культур, які використовуються в аграрному секторі, поданий народними депутатами України Нікітіною, Лабазюком, Тимофійчуком та іншими (реєстр. № 9234-1).

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку