12 липня 2023 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 12 липня 2023, о 16:21
 

За результатами розгляду питання порядку денного прийнято наступне рішення:

1. Переглянути рішення Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики від 10 липня 2022 року (протокол № 127).

2. Підтримати підготовлену до повторного другого читання порівняльну таблицю до проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності використання земель фізичними особами та суб'єктами державного сектору економіки (реєстр. № 7588) з поправками та пропозиціями внесеними від Комітету, відповідно до пункту 4 частини першої статті 15 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», з урахуванням техніко-юридичного і редакційного уточнення деяких її положень.

3. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти законопроект (реєстр. № 7588) у повторному другому читанні та в цілому як Закон у редакції, запропонованій Комітетом, а також у разі його прийняття як Закону, доручити Комітету разом з Головним юридичним управлінням Апарату Верховної Ради України здійснити редакційне та техніко-юридичне доопрацювання його тексту.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку