7 грудня 2023 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 07 грудня 2023, о 18:30
 

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

I.

 Схвалити пропозиції Комітету до проекту Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2024 рік та надіслати їх до Апарату Верховної Ради.

II.

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення будівництва та експлуатації Національного військового меморіального кладовища, поданого народними депутатами України Пуртовою А.А., Арахамією Д.Г., Дубновим А.В. та іншими (реєстр. № 10289 від 24.11.2023) включити до порядку денного десятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

2. Відповідно до статті 101 Регламенту Верховної Ради України визнати законопроект реєстр. № 10289 невідкладним та скоротити строки внесення альтернативних законопроектів до початку його розгляду.

3. За наслідками розгляду законопроекту реєстр. № 10289 в першому читанні прийняти його за основу та в цілому як Закон.

4. У разі прийняття законопроекту в цілому як Закон доручити Комітету разом з Головним юридичним управлінням Апарату Верховної Ради України здійснити редакційне та техніко-юридичне доопрацювання його тексту відповідно до правил законодавчої техніки.

III.

1.Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо поводження з пестицидами і агрохімікатами в Україні, поданий народними депутатами України Гайду О.В., Кучером М.І., Кириченком М.М. та іншими (реєстр. № 10207 від 03.11.2023) включити до порядку денного десятої сесії Верховної Ради дев’ятого скликання.

2. За наслідками розгляду законопроекту в першому читанні прийняти його за основу.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку