10 січня 2024 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

Опубліковано 11 січня 2024, о 11:00

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті наступні рішення:

1. Подати пропозиції Комітету для формування складу постійних делегацій Верховної Ради України у парламентських органах міжнародних організацій.

2. Затвердити Звіт про стан виконання Плану законопроектної роботи Верховної Ради України на 2023 рік Комітетом Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики та направити його Апарату Верховної Ради України для їх узагальнення.

3. Затвердити Звіт про роботу Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики за період роботи десятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

4. Затвердити Пропозиції Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики до проекту порядку денного одинадцятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання. Затвердити Перелік проектів законів, які Комітет пропонує не включати до проекту порядку денного сесії. Направити зазначені Пропозиції та Перелік Апарату Верховної Ради України для їх узагальнення.

5. Затвердити План роботи Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики на період роботи одинадцятої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку