Приватне фермерське сімейне господарство  Павла Збінського ще навесні було на відстані одного танкового пострілу від ворога.

Тобто за 3 км від лінії фронту на Житомирщині.

Сьогодні про той час на фермі нагадують грамоти від військових і розписаний автографами і подяками жовто- блакитний прапор на веранді його будинку.

Адже м’ясо індиків, яких вирощує Павло Францович, тоді рятувало всіх - біженців із окупованих і обстрілюваних районів, військових. Та й саму родину фермера, яка не виїхала, а вирішила, що робота на перемогу важливіша.

Сьогодні тут, на щастя, тихо.

Павло Францович знову взявся за звичну тяжку роботу - підіймати свою ферму. На 2 гектарах землі він вирощує індиків, лохину, лаванду, мед. Він не планує розширюватися, адже дбає про якість, а не кількість. Його команда - це дружина, діти, зяті. Його мета - робити якісний продукт.

На таких як він тримається Україна та наше сільське господарство. А наше завдання - підтримувати, стимулювати та розвивати.

Україна - унікальна, бо унікальні наші люди!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

18 квітня 2024 18:45
18 квітня 2024 13:57
17 квітня 2024 16:01
16 квітня 2024 12:38
15 квітня 2024 16:45
13 квітня 2024 16:30
12 квітня 2024 19:30
11 квітня 2024 18:00
11 квітня 2024 14:26
10 квітня 2024 15:00