"Стратегія успіху у переробці", - говорив про це під час форуму «Агросектор 2022-2023: Стратегія виживання», організованому Всеукраїнською асоціацією громад.

Наші виробники вже активніше експортують продукцію переробки, а не лише сировину.

У вересні на 5% зріс експорт борошна, майже на 8% - цукру. Зростають обсяги експорту молочної продукції - сиру та вершкового масла.

Ми не можемо і не будемо лишатися сировинним центром. Блокування портів і зупинка експорту довели помилковість цієї стратегії. Тому сьогодні маємо всі шанси стати державою, яка буде виробляти великий обсяг якісної продукції переробки.

Це і є стратегія не просто виживання, а успіху українського агросектору.

Дякую виконавчому директору Всеукраїнської асоціації громад Івану Слободянику за цікаву розмову та ідеї для потрібних змін!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

22 листопада 2024 14:22
21 листопада 2024 15:51
20 листопада 2024 19:15
19 листопада 2024 16:33
18 листопада 2024 17:00
17 листопада 2024 06:12
14 листопада 2024 14:23
13 листопада 2024 15:30
11 листопада 2024 14:53
10 листопада 2024 05:39