ПорядОк деннИЙ

засідання Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин

                                   

26  січня  2016  року о 14:00  год.

вул.  Грушевського, 5,  конференц-зала

         

1. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення мінімального строку оренди земельних ділянок сільгосппризначення, на яких проводиться гідротехнічна меліорація», II читання, (реєстр. 2920 від 20.05.2015)        

Доповідь:  Корнацький А.О. – голова підкомітету 

 

2. Про проект Закону України «Про побічні продукти тваринного походження, що не призначені для споживання людиною щодо узгодження його положень у сфері поводження з продуктами тваринного походження, що належать до категорії ІІ, з вимогами законодавства ЄС)», II читання, (реєстр. № 2150а від 23.06.2015 р.)

Доповідь: Юрчишин П.В. – голова підкомітету

 

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державного регулювання закупівельної ціни на молоко та підтримки села», II читання,  (реєстр. № 2089 від 10.02.2015)   

Доповідь:   Юрчишин П.В. – голова підкомітету

 

4. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо ефективного використання земель сільськогосподарського призначення)», внесений народним депутатом України Мураєвим Є.В., (реєстр. № 3297 від 09.10.2015р.)

Доповідь:   Мураєв Євген Володимировичнародний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

5. Про проект Закону України «Про захист прав власників земельних паїв», внесений народними депутатами України Ляшком О.В., Купрієнком О.В., (реєстр. № 3345 від 19.10.2015 р.)    

Доповідь: Купрієнко Олег Васильович народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

6. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо технічних умов приєднання до інженерних мереж на земельних ділянках під забудову, що виставляються для продажу на аукціонах», поданий народним депутатом України Зубиком В.В., (реєстр. № 3209 від 02.10.2015)       

Доповідь: Зубик Володимир Володимирович- народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

     

    Комітет не головний                                                                    

7. Про проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо звільнення від сплати земельного податку воєнізованих підрозділів)», внесений народними депутатами України Пашинським С.В.,  Вінником І.Ю., Кривенком В.В., (реєстр. № 2230 від 24.02.2015)

Доповідь: Вінник Іван Юлійович- народний депутат України

Співдоповідь: Козаченко Л.П. - голова підкомітету

 

8. Про проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо можливості здешевлення харчових продуктів)», внесений народними депутатами України Шипком А.Ф., Кіссе А.І., Біловолом О.М. та ін., (реєстр. № 2038 від 05.02.2015)        

 Доповідь: Шипко Андрій Федорович - народний депутат України

 Співдоповідь: Козаченко Л.П. - голова підкомітету

 

9. Про проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції)», внесений народним депутатом України Козаком Т.Р., (реєстр. № 2351а від 14.07.2015)                                      

Доповідь:  Козак Тарас Романович - народний депутат України

Співдоповідь: Козаченко Л.П. - голова підкомітету

 

10. Про проект Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (про тимчасове призупинення застосування коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки земель)», внесений народним депутатом України Мельником С.І., (реєстр. № 2171а від 26.06.2015)        

Доповідь: Мельник Сергій Іванович - народний депутат України

Співдоповідь: Козаченко Л.П. - голова підкомітету

 

11. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо збереження об'єктів культурної спадщини», внесений народними депутатами України Андрієвським Д.Й., Сташуком В.Ф., Демчаком Р.Є., (реєстр. № 2225а від 02.07.2015)

Доповідь:   Андрієвський Дмитро Йосипович - народний депутат України

Співдоповідь: Вітко А.Л. - голова підкомітету                                          

                                                                                                                                           

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку