ПорядОк деннИЙ

засідання Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин

10 листопада  2015 року о 14:00  год.

вул.  Грушевського, 5,  конференц-зала

Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення механізму контролю держави за збереженням родючості грунтів», внесений народним депутатом України Кулінічем О.І.

(реєстр. № 1659 від 27.12.2014)

Доповідь: Кулініч О.І. народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження надмірного втручання держави у господарську діяльність аграрних товаровиробників», внесений народним депутатом України Мушаком О.П.

(реєстр. № 1659-1 від 27.12.2014)

Доповідь: Мушак О.П.– народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення умов для ведення сільського господарства», внесений народними депутатами України Бондарем В.В., Яценком А.В.

(реєстр. № 1368 від 10.12.2014)

Доповідь: Яценко А.В. -  народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо реєстрації оренди (суборенди) та мінімального розміру річної орендної плати за користування земельними ділянками сільськогосподарського призначення)», внесений народними депутатами України Лабазюком С.П., Мартиняком С.В., Москаленком Я.М., та інш.

(реєстр. № 1418 від 11.12.2014)

Доповідь: Лабазюк С.П.. -  народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення розробки проектів землеустрою, що забезпечують підвищення ефективності управління плануванням розвитку землекористування територіальними громадами на території сільських (селищних, міських рад)», поданий народним депутатом України Кадикалом М.О.

 (реєстр. № 2433 від 19.03.2015)

Доповідь: Кадикало М.О. -  народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до Земельного кодексу України (щодо приведення у відповідність із Кодексом України про надра)», поданий народним депутатом України Кишкарем П.М.

 (реєстр. № 2793 від 07.05.2015)

Доповідь: Кишкар П.М.-  народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо зняття штучних обмежень на реалізацію права на приватизацію і отримання в користування земельних ділянок», внесений народними депутатами України Сташуком В.Ф., Лунченком В.В., Козаченком Л.П., Кулінічем О.І., Лабазюком С.П., Івченком В.Є.

(реєстр. № 3190 від 29.09.2015)

Доповідь: Кулініч О.І.-  народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)" (щодо переходу права власності на нерозподілені (невитребувані) земельні ділянки)», внесений народним депутатом України Гаврилюком М.В.

(реєстр. № 3128 від 17.09.2015)

Доповідь: Гаврилюк М.В. - народний депутат України

Співдоповідь: Корнацький А.О. – голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення правових норм, які передбачають адміністративну відповідальність за правопорушення в агропромисловому комплексі», внесений народними депутатами України Осуховським О.І., Іллєнком А.В., Бубликом С.П. та ін.

 (реєстр. № 1209 від 02.12.2014)

Доповідь: Осуховський О.І. - народний депутат України

Співдоповідь: Вітко А.Л. – голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про введення заборони (мораторію) на промисловий вилов водних живих ресурсів на деяких водоймах України», внесений народними депутатами України Купрієнком О.В., Томенком М.В., Рибаком І.П., Мушаком О.П., та ін.

(реєстр. № 2454а від 27.07.2015)

Доповідь: Мушак О.П.– народний депутат України

Співдоповідь: Юрчишин П.В. – голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" щодо оптової торгівлі алкогольними напоями, виготовленими з власного виноматеріалу (не придбаного)», внесений народними депутатами України Вадатурським А.О., Козаченком Л.П., Крульком І.І. та ін.

(реєстр. № 2739 від 24.04.2015)

Доповідь: Вадатурський А.О.– народний депутат України

Співдоповідь: Козаченко Л.П. – голова підкомітету

 

Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" щодо оптової торгівлі алкогольними напоями, виготовленими з власного виноматеріалу (не придбаного)», внесений народним депутатом України Кривошеєю Г.Г.

(реєстр. № 2739-1 від 05.05.2015)

Доповідь: Кривошея Г.Г. - народний депутат України

Співдоповідь: Козаченко Л.П. – голова підкомітету

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку