ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

 

1. Продовження розгляду проекту Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо планування використання земель, друге читання (реєстр. № 2280 від 17.10.2019)

Доповідає: Нагаєвський Артем Сергійович  – голова підкомітету

 

2. Про включення до порядку денного III сесії Верховної Ради України IX скликання проекту Закону про ветеринарну медицину та благополуччя тварин, поданого народними депутатами України Чернявським С.М., Чорноморовим А.О., Гайду О.В. та іншими (реєстр. № 3318 від 09.04.2020)

Доповідає: Чорноморов Артем Олегович – народний депутат України

 

3. Про проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України щодо приватизації земель державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ та організацій, поданий народним депутатом України Міньком С.А. (реєстр. № 3012 від 05.02.2020)

Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення права працівників державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ, організацій на одержання земельної частки (паю), поданий народними депутатами України Сольським М.Т., Литвиненком С. А., Чернявським С.М. та іншими (реєстр. № 3012-1 від 20.02.2020)

Доповідає: Нагаєвський Артем Сергійович – голова підкомітету

 

Комітет не головний

4. Про проект Закону про внесення зміни до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування податком на додану вартість операцій з вивезення за межі митної території України олійних культур, поданий народними депутатами України Тарасовим О.С., Сольським М.Т., Халімоном П.В. та іншими (реєстр. № 2446 від 14.11.2019)

Доповідає: Чорноморов Артем Олегович – голова підкомітету

 

5. Про пропозиції Комітету до напрямків використання бюджетних коштів за державними програмами підтримки аграрної галузі у 2020 році.

Доповідає: Чорноморов Артем Олегович – голова підкомітету

 

6. Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку