ПОРЯДОК ДЕННИЙ

позачергового засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

 

1. Про проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 28.04.2021 р. про прийняття у другому читанні та в цілому як закону проекту Закону України про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин, поданий народними депутатами України Колтуновичем О.С., Шуфричем Н.І.  та іншими  (реєстр. №2194-П від 29.04.2021)

Про проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", поданий народним депутатом України Соболєвим С.В.(реєстр.№ 2194-П1 від 29.04.2021)

Про проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", поданий народним депутатом України Євтушком С.М. (реєстр. № 2194-П2 від 29.04.2021)

Про проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 28 квітня 2021 року про прийняття у другому читанні та в цілому як закону України проекту Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин, поданий народним депутатом України Пузійчуком А.В. (реєстр. № 2194-П3 від 29.04.2021)

Про проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", поданий народним депутатом України Тимошенко Ю.В. (реєстр. № 2194-П4 від 29.04.2021)

Про проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України від 28 квітня 2021 року про прийняття в цілому проекту закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", поданий народними депутатами України Івченком В.Є., Кириленком І.Г.( реєстр. № 2194-П5 від 29.04.2021)

Про проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", поданий народним депутатом України Кабаченком В.В. (реєстр № 2194-П6 від 29.04.2021)

Про проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проєкту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", поданий народним депутатом України Наливайченком В.О. (реєстр. № 2194-П7 від 29.04.2021)

Про проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону України "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", поданий народним депутатом України Дубілем В.О.(реєстр.№ 2194-П8 від 29.04.2021)

Про проект  Постанови про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", поданий народним депутатом України  Бондарєвим К.А. (реєстр. № 2194-П9 від 29.04.2021)

Про проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", поданий народним  депутатом України Лабунською А.В. (реєстр. № 2194-П10 від 29.04.2021)

Про проект Постанови про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин", поданий народним  депутатом України Цимбалюком М.М. (реєстр. № 2194-П11 від 29.04.2021)

2. Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку