ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

 

1. Про проект Закону про географічні зазначення спиртних напоїв, друге читання (реєстр. № 6480 від 28.12.2021).

2. Повернення до розгляду проекту Закону України про внесення змін до законів України "Про охорону прав на сорти рослин" та "Про насіння і садивний матеріал", друге читання (реєстр.№ 3680-д від 16.07.2021).

3. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки сільського господарства та експорту агропродукції під час воєнного стану, поданий народними депутатами України Лабазюком С.П., Гайду О.В., Чайківським І.А. та іншими (реєстр. № 8025 від 13.09.2022).

4. Про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України» щодо державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників, поданий народними депутатами України Гайду О.В., Чорноморовим А.О., Нікітіною М.В. та іншими (реєстр. № 8051 від 19.09.2022).

5. Презентація проекту Закону про державне регулювання генетично-інженерної діяльності та державний контроль за обігом генетично модифікованих організмів і генетично модифікованої продукції для забезпечення продовольчої безпеки (реєстр. № 5839): осучаснення регулювання у сфері ГМО.

6. Про законодавче забезпечення надання державної допомоги агропідприємствам у формі грантів на створення або розвиток бізнесу.

7. Різне

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку