ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

1. Про затвердження Рекомендацій комітетських слухань на тему: «Особливості підтримки сільськогосподарських товаровиробників в умовах воєнного стану»

2. Про зміни до Плану роботи Комітету на період роботи дев’ятої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання

3. Про звернення до відповідних органів щодо встановлення керівництвом регіонального ландшафтного парку «Тілігульський» паркану вздовж узбережжя лиману

4. Про створення робочої групи при Комітеті з питань аграрної та земельної політики щодо вивчення проблем очищення земель сільськогосподарського призначення від вибухонебезпечних предметів

5. Про звернення до відповідних органів щодо надання кандидатур для у участі у робочій групі при Комітеті з питань аграрної та земельної політики щодо вивчення проблем очищення земель сільськогосподарського призначення від вибухонебезпечних предметів

6. Про звернення до відповідних органів щодо надання інформації, необхідної для проведення засідань робочої групи при Комітеті Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики щодо вивчення проблем очищення земель сільськогосподарського призначення від вибухонебезпечних предметів.

7. Комітет не головний. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо особливостей діяльності на тимчасово окупованій території України, поданий Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 7646 від 08.08.2023)

8. Про проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо удосконалення відповідальності за колабораційну діяльність, поданий Кабінетом Міністрів України (реєстр. № 7647 від 08.08.2023)

9. Презентація основних положень проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення системи управління об’єктами інженерної інфраструктури меліоративних систем державної власності, поданого народними депутатами України Чорноморовим А.О., Гайду О.В., Тарасовим О.С. та іншими (реєстр. № 7577 від 21.07.2022)

10. Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку