Верховна Рада України направила на повторне друге читання проект Закону України «Про державний контроль, що здійснюється з метою перевірки відповідності законодавству про безпечність та якість харчових продуктів і кормів, здоров’я та благополуччя тварин»

21 лютого 2017, 17:46

 

21 лютого 2017 року Верховна Рада України розглянула проект Закону України «Про державний контроль, що здійснюється з метою перевірки відповідності законодавству про безпечність та якість харчових продуктів і кормів, здоров’я та благополуччя тварин», реєстр. № 0906 від 27.11.2014, підготовлений Комітетом з питань аграрної політики та земельних відносин до другого читання.

 

Метою законопроекту є гармонізація законодавства України щодо державного нагляду (контролю), що здійснюється з метою перевірки виконання законодавства України про безпечність та якість харчових продуктів, кормів, здоровя і благополуччя тварин, до законодавства Європейського Союзу.

 

За результатами розгляду законопроекту реєстр. № 0906 в другому читанні Верховна Рада України прийняла рішення про повернення законопроекту головному комітету на доопрацювання з наступним поданням на повторне друге читання.